PIPEDA Privacy Policy

Privacy Policy

Naše Privacy Policy bol last updated on January 2, 2024.

Tieto osobné policajné údaje naznačujú naše policie a postupy na kolekcii, používajú a diskusia o vašich informáciách, keď používate služby a tells.

We use Your Personal data, aby to provide and improve the Service. By používania služby, ste agree do kolekcie a použiť informácie v súlade s touto Privacy Policy. Táto Privacy Policy bola generovaná TermsFeed PIPEDA Privacy Policy Template .

Interpretation and Definitions

Interpretation

Slová, ktoré sa iniciujú letter, sú capitalizované s meanings, ktoré sú definované pod následujúcimi podmienkami. Nasledujúce definicie, ktoré znamenajú, že majú samotný mechanizmus bez ohľadu na to, čo si vyzerajú v singular or in plural.

Definitions

For purposes of this Privacy Policy:

  • "Account" means a unique account vytvorený pre Váš prístup k našej Service or parts of our Service.

  • "Company" (referred to ako either "the Company", "We", "Us" alebo "Our" v tejto agreement) refers to Baker's Paradise

  • "Country" refers to Slovakia.

  • "Cookies" sú malé súbory, ktoré sú umiestnené na vašom počítači, mobilných telefónoch alebo ostatnom zariadení na webovej stránke, ktoré obsahujú detaily vášho prezerania histórie na tomto webe medzi svojimi rôznymi spôsobmi.

  • "Device" means any device, ktoré môžu prístup k Service such ako počítač, a mobilný telefón alebo digitálny tablet.

  • "Personal Data" je jedna informácia, ktorá relatizuje identifikáciu alebo identifikovateľnú osobu.

  • "Service" refers to the Website.

  • "Usage Data" odkazuje na údaje, ktoré sú collected automatically, ether generated by use of the Service or from the Service infrastructure itself (for example, duration of a page visit).

  • "Website" odkazuje na Baker's Paradise, dostupný od https://bakers-paradise-shop.com

  • "You" mechanizmy individuálneho prístupu alebo používania služby, alebo spoločnosti, alebo iných zákonných subjektov na základe čoho suchá individual sú prístupné alebo používané služby, as applicable.

Collecting and Using Your Personal Data

Types of Data Collected

Personal Data

Pri používaní nášho servisu, ktoré môžete urobiť, môžete urobiť Us with certain personally identifiable information, ktorý môže byť použitý do kontaktu alebo identifikácie. Personalne identifiable information môže obsahovať, ale nie je limitovaná:

  • Email address

  • First name and last name

  • Phone number

  • Address, State, Province, ZIP/Postal kód, City

  • Usage Data

Usage Data

Usage Data is collected automatically when using the Service.

Usage Data may include information such as Your Device's Internet Protocol address (eg IP address), browser type, browser version, stránky pre našu službu, ktorá sa používa, čas a dátum návštevy, čas spent na týchto stránkach, unique device identifiers and other diagnostic dáta.

Ak máte prístup do služby pomocou alebo prostredníctvom mobilnej device, by ste mohli zhromaždiť certain informacie automaticky, vrátane, ale nie je limitovaný, ako typ mobilnej device môžete použiť, ako vaša mobilná device unique ID, adresa IP vašej mobilnej device, váš mobilný operačný systém, typ mobilného internetového prehliadača Môžete použiť, jedinečné zariadenia identifikátory a iné diagnostik dáta.

We may also collect information, že váš prehliadač sendvič whenever si pozriete našu službu alebo keď ste pripojili k servisu alebo cez mobilný telefón.

Tracking Technologies and Cookies

Používajú cookies a tie isté technológie, ktoré hľadajú track aktivity na naše služby a store certain information. Tracking technológie sa používajú ako beacons, tagy, a skripty na zber a zhromažďovanie informácií a na vykonanie a analýzu nášho servisu. The technologies We use may include:

  • Cookies or Browser Cookies. A cookie je malý súbor umiestnený na Your Device. Môžeš inštruktórovať Váš prehliadač, aby sa zrušili všetky súbory cookie alebo to indikuje, kedy a cookie sa nachádza. However, ak nie sú prijaté súbory cookie, nie je možné, aby sa použili niektoré časti z našej služby. Bezplatne ste mali navrhnutý váš prehliadač nastaviť tak, že to bude ukladať súbory cookie, naše služby môžu použiť cookies.
  • Web Beacons. Certain sekcie našej služby a naše e-maily môžu obsahovať malé elektronické súbory, ktoré sa nachádzajú ako webové beacons (ako referred to as clear gifs, pixel tags, a single-pixel gifs), ktoré umožňujú spoločnosti, pre example, to count users ktoré majú visit túto stránku or otvorený e-mail a pre ostatné relatívne webové stránky štatistiky (napríklad, upresňujú popularitu certainového oddielu a overovania systému a integrity serverov).

Cookies môžu byť "Persistent" or "Session" Cookies. Persistent Cookies remain na váš osobný počítač alebo mobilných telefónov, keď ste offline, zatiaľ čo súbory cookie sú deleted ako soon as close Your web browser.

Used both Session and Persistent Cookies pre purposes set out below:

  • Necessary / Essential Cookies

    Type: Session Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tieto súbory cookie sú užitočné, aby ste mohli využívať služby, ktoré sú dostupné cez webovú stránku a nadobudnú možnosť. The help to authenticate users and prevent fraudulent use of user accounts. S týmito cookies, služby, ktoré sú určené pre cannot byť nainštalované, a budú len používať tieto súbory cookie, ktoré budú sprístupnené s týmito službami.

  • Cookies Policy / Notice Acceptance Cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tieto súbory cookie sú identifikovateľné aj v prípade, že sú pripojené k používaniu cookies na webovej stránke.

  • Functionality Cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tieto súbory cookie umožňujú, aby ste si vybrali výbery, ktoré ste použili pri webovej stránke, na suchom a remembering vaše login detaily alebo language preferencie. Priatelia týchto súborov Cookies je navrhnutý pre vás s viacerými individuálnymi experimentmi a prerušiť vaše re-enter vaše preferencie v každom čase môžete použiť Website.

  • Tracking and Performance Cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administered by: Third-Parties

    Purpose: Tieto súbory cookie sa používajú na sledovanie informácií o traffic k webovej lokalite a ako používatelia používajú web. Informácie, ktoré sa viažu cez tieto súbory cookie, majú directly or indirectly identify you as an individual visitor. Táto informácia sa skladá z typického spojenia s pseudonymným identifikátorom, ktorý sa spája s zariadením, ktorý sa používa na prístup k webovej stránke. Môžu tiež použiť tieto súbory cookie na test nových strán, features or nové funkcie webovej stránky na vedomie, ako naše používateľov reagujú na to.

Pre viac informácií o súboroch cookie, ktoré používajú a vaše výbery zlúčeniny cookie, prosím visite naše súbory cookie alebo súbory cookie našej privacy policy.

Use of Your Personal Data

Spoločnosť môže použiť Personal Data for following purposes:

  • To urobí a maintain našej služby , vrátane monitora používania služby.

  • Na manažovanie vašej správy: na manažment vašej registrácie ako používateľa služby. Personal Data You môže umožniť, aby ste mohli pripojiť k rôznym functionalities služby, ktoré sú dostupné pre vás ako registrovaný používateľ.

  • Pre uskutočnenie zmluvy: rozvoj, kompliance a odovzdávanie nákupu zmluvy pre výrobky, položky alebo služby You have purchased or any any contract with Us через Service.

  • Chcete contact You: Contact You by e-mail, telefónne hovory, SMS, alebo iné ekvivalentné formy elektronickej komunikácie, suché ako mobilné aplikácie sú push notifikácie regarding updates or informative communications spojené s funkčnosťami, produktmi alebo zúčtovanými službami, vrátane keď necessary alebo reasonable pre ich vykonávanie.

  • To urobí You with news, special offers and general information other goods, services and events which we offer to, že je to those, že ste mali purchased alebo získané o bezproblémové.

  • Chcete manažovať vaše requests: Ak chcete a manažovať vaše requests to Us.

  • Pre obchodné transfery: Môžete použiť Vašu informáciu pre hodnotenie alebo vedenie merger, divestiture, reštrukturalizácia, reorganizácia, disolution, alebo iné predaje alebo transfer niektorých alebo všetkých štyroch sestier, ktoré sú ako koncepcia alebo časť bankrotu, likvidácie, or similar proceeding, v ktorých Personal Data held by Us about our Service users je medzi transfermi.

  • Pre ostatné purposes : Ak chcete použiť Vaše informácie pre ostatné purposes, suché as dátovými analýzami, identifikujúce usadené trendy, determinujú efektívnosť našich promo campaigns a vyhodnotia a improve naše služby, výrobky, služby, marketing a vaše skúsenosti.

We may share Vaše osobné informácie v nasledujúcich situáciách:

  • With Service Providers: Majú share Vaše osobné informácie s Service Providers na monitor a analyzovať, ako používať náš Service, pre platby processing, na contact You.
  • Pre obchodné transfery: Máme share or transfer Your personal information in connection with, or during negociations, any merger, sale of Company assets, financing, or acquisition of all or portion of Our business to another company.
  • With Affiliates: We may share Vaše informácie s našimi affiliatemi, v ktorých prípade budú require those affiliates to honor this Privacy Policy. Domáci partneri zahŕňajú naše spoločné spoločnosti a všetky ďalšie subsidiárie, spoločné ventúrne partnery alebo iné spoločnosti, ktoré sú kontrolované alebo ktoré sú pod spoločným ovládaním s Us.
  • With business partners: We may share Vaše informácie s našimi partnermi na predaj You certain products, services or promotions.
  • S inými používateľmi: keď budete zdieľať osobné informácie alebo iné interakcie v verejnej oblasti s inými používateľmi, suché informácie môžu byť viditeľné všetkými používateľmi a môžu byť verejne distribuované mimo.
  • With You consent : We may disclose Your personal information pre každý druhý purpose with Your consent.

Retention of Your Personal Data

The Company bude retain Your Personal Data len pre dlhý as necessary pre purposes set out v tejto Privacy Policy. Budeme retainovať a použiť Vaše osobné údaje na extentu, aby sa uplatnili na všetky zákonné obligacie (napríklad, ak sú potrebné na obnovenie vašich údajov na dokončenie s uplatniteľnými zákonmi), resolve disputes, a narušenie našich zákonných agreements a policies.

The Company bude tiež retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data je všeobecne obnovená pre kratší časový interval, exceptom keď tento dátum sa používa na zabezpečenie bezpečnosti alebo improve funkčnosť nášho servisu, alebo ak sú zákonne ovplyvnené obnovením tohto dátumu pre dlhé časové obdobia.

Transfer of Your Personal Data

Vaše informácie, vrátane osobných údajov, sú procesované v spoločnosti, ktoré majú operačné úrady a v ktoromkoľvek inom priestore, kde parties involved v procese sú umiestnené. It means that this information môže byť transfered to — a maintained on — počítačov umiestnených mimo svojho štátu, provincie, krajiny alebo iných governmental jurisdiction kde sú údaje ochrany zákonov môžu byť odlišné, pokiaľ ide o jurisdikciu.

Vyznačujú sa touto osobnou politikou, ktorá sa zameriava na túto sumu informácií, ktoré reprezentujú Váš súhlas s tým, že transfer.

The Company bude ďalej všetky kroky reasonably necessary to ensure to, že vaše údaje sú šetrené bezpečnostné a v súlade s touto osobnou politikou a no transfer vášho personálneho dáta budú placené do organizácie alebo krajiny bez ohľadu na to, že sú schopné regulovať v mieste vrátane zabezpečenia Vaše údaje a iné osobné informácie.

Disclosure of Your Personal Data

Business Transactions

Ak spoločnosť je involved in merger, acquisition or asset sale, Your Personal Data môže byť transferred. We will provide notice pred Vašimi Personálnymi údajmi sú transferované a prepojené spojený s rôznymi Privacy Policy.

Law enforcement

Pod certain circumstances, Company môže byť potrebná na diskusiu Vaše osobné údaje, ak sa chystá prejsť na ľubovoľné alebo v reakcii na validné problémy by verejné authorities (eg court or government agency).

Other legal requirements

The Company má disclose Your Personal Data v dobrej smrti belief that such action is necessary to:

  • Comply with a legal obligation
  • Protect and defend the rights or property of the Company
  • Prevent alebo investigate possible wrongdoing in connection with the Service
  • Protect the personal zabezpečenia of Users of the Service or the public
  • Protect against legal liability

Security of Your Personal Data

Security of Your Personal Data is important to Us, ale remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While We strive to use commercially aceptable means to protect Your Personal Data, We cannot guarantee its absolute security.

Children's Privacy

Naše služby nie sú address anyone pod rokom 13. Nie sú knowingly collect personally identifiable information z anyone pod rokom 13. Ak ste parent alebo guardian a ste pripravení, že vaše dieťa bolo vykonané Us with Personal Data, plea contact Us. Ak sa zruší problém, ktorý sa skladá z osobných údajov z 1 mesiaca pod 13 rokov bez overenia parentálneho konsenzu, budú sa odstraňovať, že informácie z našich serverov.

Ak je potrebné, aby sa uviedli na vedomie ako zákonný základ pre procesné informácie a vaše krajiny, ktoré potrebujú z parentu, môžu byť tvoje parenty prítomné pred tým, ako budete potrebovať informácie.

Kalifornia Privacy Rights (Kalifornia's Shine the Light law)

Pod California Civil Code Section 1798 (Kalifornia's Shine the Light law), Kalifornia residents with established business relationship with us can request informácie once a rok o shromažďovaní ich Personal Data with trid parties for thethird parties' direct marketing purposes.

Ak máte záujem o rešpekt more informácie pod Kaliforniou Shine svetlý zákon, a ak ste v Kalifornii rezidenta, môžeš kontaktovať Used the contact information vykonané nižšie.

California Privacy Rights for Minor Users (Kalifornia Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code Section 22581 môžu Kalifornie rezidentov pod vekom 18, ktoré sú zaregistrované používateľov online stránok, služieb alebo aplikácií na request a obtain removal z obsahu alebo informácií, ktoré boli publicly posted.

Tento problém odstraňuje suché údaje, a ak ste v Kalifornii rezidenta, môžeš kontaktovať pomocou kontaktných informácií, ktoré sa spravujú nižšie, a zahŕňajú e-mailovú adresu spojenú s vaším account.

Be aware, že vaše reštrukturalizácia nie je zaručená úplne alebo kompromisne odstraňuje obsah alebo informácie, ktorú ste online a ktoré zákony nie sú oprávnené alebo nepotrebujú odstraňovať v certain circumstances.

Links to Other Websites

Naše služby majú kontinuálne odkazy na iné webové stránky, ktoré nie sú operated by Us. Ak kliknete na trojstrannú stranu odkazu, budete sa usilovať o to, že táto strana party je. We strongly advise You to review the Privacy Policy of every site You visit.

Žiadne kontroly nad asúmenou odpoveďou na obsah, súkromné ​​policie alebo practices tretej strany stránky alebo služby.

Changes to this Privacy Policy

We may update Our Privacy Policy z času na čas. Prihláste sa, že ste zmenili všetky nové Politiky na tejto stránke.

Budete mať know via email and/or a prominentnej notike na naše služby, prior sa zmenšuje efektívne a update "Last updated" dátum na vrchole tejto Privacy Policy.

Budete advised to review this Privacy Policy pravidelne pre všetky zmeny. Changes to this Privacy Policy sú účinné, keď sú umiestnené na tejto stránke.

Contact Us

Ak máte nejaké otázky o tejto Privacy Policy, môžeš contact us:

  • By visiting túto stránku na našej webovej stránke: https://bakers-paradise-shop.com
  • By sending us an email: info@bakers-paradise-shop.com
  • Recept na esíčka - Baker's Paradise

    Recept na esíčka

    160g Masla 80g práškového cukru 200g hladkej múky 50g kukuričného škrobu 1 lyžička škorice 2 lyžičky kakaa Gélové farbivo • Cukor a maslo vyšľaháme do peny, pokojne v robote. Potom...

    Recept na esíčka

    160g Masla 80g práškového cukru 200g hladkej múky 50g kukuričného škrobu 1 lyžička škorice 2 lyžičky kakaa Gélové farbivo • Cukor a maslo vyšľaháme do peny, pokojne v robote. Potom...

  • Recept na linecké cukroví - Baker's Paradise

    Recept na linecké pečivo

    Suroviny Jedna várka zodpovedá dvom plechom. 3 00 g hladkej múky 2 00 g masla 7 0 g práškového cukru 1 žĺtok (nemusí byť) strúhaná citrónová kôra (nemusí byť) Postup...

    Recept na linecké pečivo

    Suroviny Jedna várka zodpovedá dvom plechom. 3 00 g hladkej múky 2 00 g masla 7 0 g práškového cukru 1 žĺtok (nemusí byť) strúhaná citrónová kôra (nemusí byť) Postup...

1 z 3